Commodity Exchange
BEYANNAME DOĞRULAMA
NİZİP TİCARET BORSASI
Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sarı, Ankara’da düzenlenen ICC Türkiye Milli Komitesi’nin 72. Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri’nde, ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen genel kurula, Türkiye’nin dört bir yanından oda ve borsa başkanları ile iş dünyası temsilcileri katılım gösterdi.
Küresel ticaretin en güçlü temsilcisi konumunda olan ve 170 ülkede 45 milyondan fazla şirketi kapsayan ICC’nin Türkiye Milli Komitesi Genel Kurulu’nda; uluslararası ticaretin güncel sorunları, küresel ekonomideki son gelişmeler ve Türkiye’nin dünya ticaretindeki rolünü güçlendirecek stratejik adımlar masaya yatırıldı. Genel kurul gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından, ICC Türkiye Milli Komitesi’nin Yönetim Kurulu Toplantısı da gerçekleştirildi.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, küresel ticaret ağlarının merkezinde yer alan ICC’nin çalışmalarının yerel kalkınma için de büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde küresel ticaretin kurallarını belirleyen bu güçlü yapının yönetiminde yer almaktan ve Nizip iş dünyasını bu platformda temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bugün gerçekleştirilen 72. Genel Kurul kapsamında, hem dünya ticaretindeki dijital ve yeşil dönüşüm süreçlerini değerlendirdik hem de bölgemiz üreticisinin, sanayicisinin, üyelerimizin ve Gaziantep iş dünyasının önceliklerini, beklentilerini dile getirdik. Ortak akıl ve diyalogla, ilçemizin ve bölgemizin ticari hacmini artırmak adına ulusal ve uluslararası her platformda aktif rol oynamaya devam edeceğiz."
Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından oda ve borsa başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare oturumuyla son buldu.
|
9.09.2026 16:35
Tobb Ve Ntb’den Öğrencilere Kırtasiye Desteği
|
|
7.09.2026 11:02
Başkan İbrahim Sarı: 2027-2029 Dönemi Orta Vadeli Programı Değerlendirdi
|
|
3.09.2026 13:30
Kosgeb Gaziantep İl Müdürü Paksoy’dan Nizip Ticaret Borsası’na Ziyaret
|
|
2.09.2026 18:17
Ak Parti Heyetinden Nizip Ticaret Borsası’na Ziyaret
|
|
2.09.2026 17:01
Mhp Gaziantep İl Başkanlığı’ndan Nizip Ticaret Borsası’na Ziyaret
|
|
1.09.2026 10:57
Ntb Başkanı Sarı İkinci Çeyrek Büyüme Rakamlarını Değerlendirdi
|
|
28.08.2026 14:24
Ntb Başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
|
|
24.08.2026 08:59
Ntb Başkanlarından Mevlit Kandili Mesajı
|
|
21.08.2026 13:45
Gaziantep İli Akademik Danışman Toplantısı Ntb Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
|
|
17.08.2026 16:37
Ntb Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
|
|
14.08.2026 08:36
Ntb Başkanı İbrahim Sarı Cilvegözü Tır Parkı Açılış Törenine Katıldı
|
|
12.08.2026 09:19
Nizip Ticaret Borsası, Tobb Genel Sekreterler Bilgilendirme Semineri’ne Katıldı
|
|
5.08.2026 19:15
Ntb Başkanları, Gaziantep’teki Finans Zirvesinde Nizipli Sanayicilerin Taleplerini İletti
|
|
24.07.2026 14:43
Ntb’den Nizip Cumhuriyet Başsavcısına Ve Nizip Ağır Ceza Mahkemesi Başkanına
|
|
23.07.2026 08:59
Ntb Başkanı İbrahim Sarı, Icc Türkiye Milli Komitesi 72. Genel Kurulu’na Katıldı
|